Přihlášky a platby na rok 2022

31.10.2021 15:06

Drazí rodičové,

Je tu podzim a s ním pravidelné placení za cvičení.

Poprosím Vás o:

 

Kolik se platí

Příklad platby za jednoho rodiče a jedno dítě:

                               Rodič – sokolská známka 500,- Kč

                               Dítě – sokolská známka 200,- Kč, oddílový příspěvek 300,- Kč

                               Celkem 1.000, - Kč na rok 2022

 

Poprosím Vás, abyste v případě, že nepříjdete cvičit, napsali omluvenku na naše webové stránky: Sokol Brno - Starý lískovec (webnode.cz) do sekce oddílová komunikace. Pokud by se cvičení účastnily méně než 4 dětí, bude cvičení zrušeno.

  1. Ti, kteří ještě nevyplnili přihlášku za jednoho z rodičů a Vaše dítě(děti), nechť mne prosím upozorní na cvičení a já vám přihlášky do sokola dám, nebo je možné je stáhnout zde : Přihláška do ČOS - dospělý.docx a Přihláška do ČOS pro děti a mládež.docx
  2. Poslat peníze na BU 1567011063/0800 , VS si určete sami. Do komentáře napište, kdo posílá a zároveň na můj mail mirek.dodo.dolezel@gmail.com pošlete informaci o tom, že jste tak učnili společně s Vámi zvoleným VS. Já zkontroluji platbu a potvrdím vám odpovědním mailem. Lze také peníze předat na cvičení hotově. Zde poprosím ale o přesnou částku.
    1. Za sokolskou známku platí dítě 200,- Kč a dospělý 500,- Kč. Tyto peníze se z větší části odvádějí na ČOS(Českou obec sokolskou). Sokolskou známku platíte jen jednou za rok a pokud jste členy jiné sokolské jednoty, tak stačí prokázat, že jste tuto částku zaplatil jinde a již ji platit nemusíte. Stejně tak, pokud byste se v roce 2022 stali členy jiné jednoty v rámci ČOS, již tuto známku neplatíte.
    2. Oddílový příspěvek platí jen děti, tato částka je určena pro úhradu provozu naší jednoty a činí 300,- Kč